hala olt rusanesti

Cele mai des intalnite greseli in constructia unei hale

1. Alegerea unei echipe care are ca principal atu practica preturilor mici.

Prin ofertele cu pret mic, de cele mai multe ori, se incearca o compensare a lipsei de experienta sau chiar a lipsei oamenilor calificati, necesari pentru constructia halei tale. Astfel, risti sa beneficiezi de o executie rapida, dar precara.

In discutiile cu o anumita firma, cere un portofoliu de lucrari ca dovada a calitatii serviciilor prestate de echipa de muncitori. In plus, ajuta sa ceri o recomandare din partea altor clienti care au beneficiat in trecut de serviciile acestei firme. Este important sa alegi o echipa de meseriasi cu adevarat buni.

2. Utilizarea unor materiale ieftine sau optarea pentru reconditionarea unei hale vechi (deja existente).

In loc sa cumperi constant materiale pentru a reabilita constructia, mai bine investesti din start intr-o constructie premium si obtii un rezultat cu adevarat bun.

Costul finit al halei noi si rentabilizarea ei in urmatorii 2-3 ani o fac mult mai eficienta decat repararea halei vechi. In plus, economisesti si timp pe care il poti aloca afacerii tale.

3. Alegerea incorecta a locului pe care se face constructia.

Locul pe care construiesti trebuie ales cu grija, astfel incat cladirea pe care o inalti sa fie una sigura si eficienta.

Daca nu respecti retragerile pe care ti le impune certificatul de urbanism, hala nou-nouta va fi complet neutilizabila. Cat timp este amplasata gresit, nu o vei putea autoriza.

4. Construirea halei fara autorizatie.

Aceasta actiune duce la primirea unor amenzi sau chiar la demolarea constructiei.