Importanta recurentei in constructii

De ce este importanta recurenta pentru noi? Pentru ca reprezinta o confirmare a muncii pe care o facem in fiecare an si o validare a bunei executii. Clientii care aleg sa apeleze din nou la serviciile pe care noi le oferim dupa finalizarea primei lucrari realizata de firma noastra, aduc o satisfactie morala in plan profesional (aditionala continuitatii in lucrari).

Unirea, judetul Dolj.

Lucrarea pe care o vom prezenta in continuare marcheaza al doilea an consecutiv pentru noi in care realizam 2 hale semirotunde pe acelasi amplasament, pentru acelasi beneficiar. Dupa ce in vara anului trecut firma AGMI a realizat o serie de 3 acoperisuri in localitatea Unirea, judetul Dolj, la inceputul acestui an beneficiarul a revenit pentru realizarea a inca doua acoperisuri. Suprafata unei hale este de aproximativ 1250mp, cu o inaltime a zidului de 4m, indicatori care cu siguranta vor asigura un volum de depozitare satisfacator.

Provocari ale proiectului.

Desi clientul a dorit sa lase in sarcina dumnealui realizarea frontoanelor, iar noi sa ne ocupam de uzinarea acoperisului, prezenta ai multor echipe in santier si ritmul usor alert in care s-au desfasurat lucrarile au fost factori suplimentari de dificultate, factori de care a trebuit sa tinem cont in organizarea locala.

Vremea capricioasa de la inceputul acestui an, care a adus vanturi destul de puternice, a fost un mic impediment pentru noi. Privind insa in urma, suntem multumiti si bucurosi ca am reusit sa ducem la bun sfarsit inca o lucrare constand in 2 acoperisuri semirotunde, pentru un beneficiar care ne-a asigurat ajutor constant si a dovedit disponibilitate pentru un ritm constant al lucrarilor pe santier.

Finalitatea proiectului.

Lucrarea a fost realizata intr-un termen de aproximativ 10 zile. In curand, in aceeasi locatie, vom mari capacitatea de depozitare cu inca doua hale.