hala dobrotesti

Realizare acoperis semirotund in Dobrotesti, judetul Olt

Ultimii ani au adus pentru firma AGMI o crestere a portofoliului de client in sectorul depozitelor agricole si o prezenta sporita din partea noastra in zona Olteniei, o zona care recupereaza in ultima perioada pe deficitul din spatiile de depozitare, ajutati cu siguranta si de climatul propice pe care zona l-a avut. Lucrarea pe care urmeaza urmeaza sa v-o prezentam este situata in localitatea Dobrotesti, judetul Olt. Aceasta apartine unui beneficar care a ales pentru a doua oara sa apeleze la serviciile firmei noastre, colaborarea anterioara fiind una buna.

Unirea, judetul Dolj.

Dimensiunile constructiei de 20m latime si 100m lungime au dus la un termen de executie de aproximativ 14 zile, o atentie sporita fiind acordata si trecerilor peste cele 3 usi pozitionate pe lungimea halei, usi avand o inaltime egala cu cea a zidurilor si anume 4,2m. Sprijinul la partea superioara a usilor a fost facut pe un profil metallic rectangular, pus la dispozitie de beneficiar si montat de catre colegii nostri din santier.

Provocari ale proiectului.

De cele mai multe ori, pozitionarea usilor pe lungimea halei aduce o crestere a timpului de executie, motiv pentru care recomandam executia unui cadru de usa din beton armat la momentul construirii zidurilor. Inaltimea zidurilor a fost si ea un factor de dificultate, fiind usor mai mare decat cele pe care le intalnim in mod current. A rezultat de aici o deplasare mai grea in lungul zidurilor pentru fixarea acoperisului. Desi confectionarea inchiderilor frontale nu a reprezentat un element de dificultate sporita fiind inchideri convectionale cu tabla cutata pe structura de stalpi si rigle cu geamuri de policarbonat, realizarea celor 3 usi laterale si etansarea lor, a necesitat o atentie sporita. Nu sunt de dorit usi care gliseaza greu sau nu sunt etansate corespunzator si permit accesul apei pluviale, de aceea ne asiguram inainte sa parasim santierul ca totul este perfect functional.

Finalitatea proiectului.

Desi a avut o dimensiune mare, rezultatul lucrarilor a fost multumitor atat pentru noi cat si pentru beneficiar, caruia ii multumim pe aceasta cale pentru sprijinul si increderea acordate.