Confectii Metalice

Realizam diverse elemente de confectie metalica, piese si subansamble, precum:
tubulatura metalica, cicloane, tevi, grinzi uzinate, scari, si multe altele.

Produsele noastre imbina cu succes aspectul placut vizual al rezultatului final si certitudinea rezistentei in timp (data de finisajul obtinut prin sablare si vopsire). Acestea sunt caracterizate de standarde inalte si grad inalt de calitate, fiind valori esentiale pentru compania noastra.

Suntem mandri, in special, de lucrarile pe comanda, facute pentru nevoile speciale ale clientilor nostri si ne aratam disponibilitatea de a pune la dispozitia partenerilor intreaga noastra pricepere si capacitate de productie pentru a obtine cele mai bune rezultate cand vine vorba de confectii metalice speciale, echipamente si subansamble.

Va invitam sa aruncati o privire peste lucrarile noastre de pana acum si nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe informatii sau pentru demararea unui proiect!

Cele mai recente lucrari

confectie metalica la Iazu

Suntem alaturi de voi!

Produsele companiei noastre sunt rezultatul experientei acumulate in relatia cu clientii si partenerii nostri si acopera o gama complexa de constructii metalice, de la proiectare la punerea in opera.

16

ani de experienta

250

de hale semirotunde

30+

judete

45

euro/m2 + TVA.

Decizia de a construi o hala semirotunda este, dupa cum stim cu totii, una foarte importanta, ce poate aduce multiple beneficii pentru afacerea si gospodaria ta.

Procesul de constructie a unei astfel de hale necesita atentie si pregatire sporita.

Pentru ca ne dorim sa va sustinem in cresterea afacerii dumneavoastra, va oferim acest ghid gratuit. In acest ghid veti gasi centralizate toate informatiile de care aveti nevoie pentru a intelege procesul de constructie a unei hale.