Hale industriale

Preocuparea companiei noastre este sa ofere clientilor sai cele mai bune hale industriale care pot fi produse, adaptate cerintelor de proiectare si utilizare, dar si mediului in care urmeaza a fi montate.

Credem cu tarie ca halele industriale AGMI sunt generatoare de valoare adaugata pentru clientii nostri si, cu fiecare constructie pe care o ducem la bun sfarsit cautam sa cream valoare adaugata pentru fiecare dintre clientii nostri. Intelegem sa ne ingrijim de impactul social al activitatii noastre si ii ajutam pe clientii nostri sa isi dezvolte businessul, sa creeze, astfel, noi locuri de munca si sa genereze valoare adaugata in comunitatile din care fac parte.

Cu fiecare dintre halele industriale AGMI avem ocazia de a demonstra priceperea si dedicatia cu care ne tratam fiecare client, indiferent de locatia sau de dimensiunea halei pe care a ales-o. 

Pentru constructii durabile, alegeti Halele Industriale AGMI.

45 €/m2

Pretul halelor porneste de la 45 euro/m2 + TVA.

Este un pret de referinta pentru o hala de 1000 mp, cu acoperis si frontoane fata/spate cu geamuri si usi, fara izolatie.

Suntem alaturi de voi!

Produsele companiei noastre sunt rezultatul experientei acumulate in relatia cu clientii si partenerii nostri si acopera o gama complexa de constructii metalice, de la proiectare la punerea in opera.

16

ani de experienta

250

de hale semirotunde

30+

judete