Hale Metalice

Halele metalice AGMI sunt solutia pe care o cautati pentru solicitarea dumneavoastra. 

Halele metalice AGMI sunt constructii durabile, realizate din materiale de cea mai buna calitate, care sunt insotite intotdeauna de certificate de calitate de la fiecare dintre furnizorii nostri. Modul in care punem in opera fiecare constructie este in concordanta deplina cu specificatiile proiectului tehnic, precum si cu dorintele beneficiarului. 

Ne mandrim cu grija pe care o purtam fiecarui detaliu de executie. Inca din primele momente de utilizare, halele metalice pe care le construim aduc plus valoare beneficiarului si contribuie la dezvoltarea sustenabila a afacerii acestuia.

Halele metalice AGMI au intrebuintari diverse, de la simple garaje pentru utilaje agricole, pana la spatii de productie cu luminozitate sporita si compartimentari inteligente sau hale de depozitare pentru o gama variata de produse. Montajul unei hale metalice se face rapid si economic, avand o capacitate portanta crescuta.

In plus fata de halele metalice simple, halele semirotunde prezinta multiple beneficii, precum:

  • Deschideri cuprinse intre 9 si 33 ml, cu inaltimi generoase
  • Tehnologie americana de fabricare Automatic Building Machine (ABM), realizata cu utilaj tip “MIC240”, certificat in Uniunea Europeana
  • Acoperis semirotund cu inaltimi de la 2,6 m pentru deschidere de 9 m, pana la 10 m pentru deschidere de peste 30 m, ce poate sustine sisteme de banda transportoare pentru cereale cu o capacitate de transport de 100 kg/ml
  • Arce de tabla imbinate prin faltuire, ce ofera posibilitatea de izolare ulterioara a acoperisului
  • Frontoane fata/spate ce contin usi glisante orizontal sau pe balamale, precum si usi care se ridica vertical
  • Jgheaburi prevazute cu burlane, din 6 in 6 m, menite sa colecteze apele pluviale
  • Tabla utilizata la confectionarea acoperisului, cu grosimi intre 1 mm si 1,5 mm, cu strat de Zn ce variaza intre 100 si 275 g/mp

Avantaje Hale Semirotunde AGMI: sistem de constructie sigur, durabil, hale construite dupa un proiect de structura verificat, cu personal calificat, hale usor de utilizat de catre beneficiar si cu o durata de punere in opera foarte scurta. Durata de executie a unei hale de 1000 mp este de 7 zile lucratoare pentru acoperis si inca 10 zile pentru frontoane.

Usor de compartimentat, halele semirotunde au o gama foarte larga de utilizare: depozite de cereale, magazii de paioase, hangare de utilaje, hale de sare, hale de productie, grajduri pentru animale, ferme de pasari, etc.

Compania noastra detine, totodata, singurul Agrement Tehnic INCERC Bucuresti pentru Constructia de Hale Semirotunde.

45 €/m2

Pretul halelor porneste de la 45 euro/m2 + TVA.

Este un pret de referinta pentru o hala de 1000 mp, cu acoperis si frontoane fata/spate cu geamuri si usi, fara izolatie.

Suntem alaturi de voi!

Produsele companiei noastre sunt rezultatul experientei acumulate in relatia cu clientii si partenerii nostri si acopera o gama complexa de constructii metalice, de la proiectare la punerea in opera.

16

ani de experienta

250

de hale semirotunde

30+

judete