Hale Metalice

Halele metalice AGMI sunt solutia pe care o cautati pentru solicitarea dumneavoastra. 

Halele metalice AGMI sunt constructii durabile, realizate din materiale de cea mai buna calitate, care sunt insotite intotdeauna de certificate de calitate de la fiecare dintre furnizorii nostri. Avem intotdeauna grija ca modul in care punem in opera fiecare constructie sa fie in concordanta deplina cu specificatiile proiectului tehnic, precum si cu dorintele beneficiarului. 

Ne mandrim cu grija pe care o purtam fiecarui detaliu de executie. Inca din primele momente de utilizare, halele metalice pe care le construim aduc plus valoare beneficiarului si contribuie la dezvoltarea sustenabila a afacerii acestuia.

Halele metalice AGMI au intrebuintari diverse, de la simple garaje pentru utilaje agricole, pana la spatii de productie cu luminozitate sporita si compartimentari inteligente sau hale de depozitare pentru o gama variata de produse. 

45 €/m2

Pretul halelor porneste de la 45 euro/m2 + TVA.

Este un pret de referinta pentru o hala de 1000 mp, cu acoperis si frontoane fata/spate cu geamuri si usi, fara izolatie.

Suntem alaturi de voi!

Produsele companiei noastre sunt rezultatul experientei acumulate in relatia cu clientii si partenerii nostri si acopera o gama complexa de constructii metalice, de la proiectare la punerea in opera.

16

ani de experienta

250

de hale semirotunde

30+

judete