Halele Semirotunde

Primavara se pregatesc utilajele agricole si se construiesc Halele Semirotunde

Primavara lui 2015 a venit de cateva zile si incepe sa isi faca loc printre temperaturile inca amortite in zona gradelor celsius cu valoare mica.

Dupa cum posta un prieten agricultor, e vremea cosmetizarii utilajelor si pregatirii lor pentru campania sustinuta ce sta sa inceapa, dar, la fel de bine, trebuie gandita si strategia de depozitare a recoltelor pe care toata lumea le doreste bogate. Nu in ultimul rand, un spatiu de depozitare a cerealelor poate fi compartimentat sa gazduiasca si utilajele tale, daca e loc suficient sau atunci cand ai vandut cerealele la un pret avantajos(pentru ca ai avut unde sa le tii in conditii optime).

Solutia optima pentru a face aceste doua lucruri este constructia unei hale semirotunde autoportante, cu ziduri de beton, fara stalpi de sustinere pentru acoperis si cu o inaltime generoasa(cat sa poti bascula tirul fara probleme). Acum este momentul sa incepi!

Pentru ca stim ce iti trebuie si pentru ca avem experienta necesara in acest domeniu, acumulata odata cu constructia a peste 50 de hale semirotunde, te asteptam si pe tine sa ne ceri o cotatie de pret. Noi, AGMI Slobozia, suntem pregatiti sa iti oferim cel mai bun raport calitate/pret pentru hala ta semirotunda.

Halele Semirotunde

Decizia de a construi o hala semirotunda este, dupa cum stim cu totii, una foarte importanta, ce poate aduce multiple beneficii pentru afacerea si gospodaria ta.

Procesul de constructie a unei astfel de hale necesita atentie si pregatire sporita.

Pentru ca ne dorim sa va sustinem in cresterea afacerii dumneavoastra, va oferim acest ghid gratuit. In acest ghid veti gasi centralizate toate informatiile de care aveti nevoie pentru a intelege procesul de constructie a unei hale.