Agrement tehnic AGMI hale semirotunde

Agrement Tehnic INCERC Bucuresti pentru Hale Semirotunde – AGMI Slobozia

Agrement tehnic AGMI hale semirotunde

Compania AGMI Slobozia pune mare pret pe furnizarea de servicii si produse de calitate clientilor si partenerilor sai si tocmai de aceea a ales sa investeasca in certificarea eforturilor pe care le depune in acest sens.

Dupa obtinerea celor doua certificari ISO 9001 si ISO 14 001 in toamna anului 2014, acum avem placerea sa va anuntam ca suntem singura companie certificata de catre INCERC Bucuresti cu AGREMENTUL TEHNIC 001SB-01/388-2015  – Procedeu De Realizare A Constructiilor Metalice Usoare Alcatuite Din Fasii Profilate Din Tabla Cu Nervuri (Acoperisuri Hale Semirotunde).

Agrementul Tehnic a primit avizul din partea Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice – Consiliul Tehnic Permanent Pentru Constructii.

Va asteptam in continuare cu cereri de oferta pentru Halele Semirotunde AGMI.

Decizia de a construi o hala semirotunda este, dupa cum stim cu totii, una foarte importanta, ce poate aduce multiple beneficii pentru afacerea si gospodaria ta.

Procesul de constructie a unei astfel de hale necesita atentie si pregatire sporita.

Pentru ca ne dorim sa va sustinem in cresterea afacerii dumneavoastra, va oferim acest ghid gratuit. In acest ghid veti gasi centralizate toate informatiile de care aveti nevoie pentru a intelege procesul de constructie a unei hale.