Ansamblu Hale Depozitare si Hangar Utilaje 6000 mp Saveni Ialomita

Ansamblu Hale Depozitare si Hangar Utilaje – Hale Semirotunde

Incepand cu luna Aprilie, 2013, compania SC AGMI SRL Slobozia a demarat realizarea unui proiect amplu ce cuprinde confectia si montajul a patru hale cu acoperis autoportant semirotund. Avand suprafete de 1500 mp fiecare(25×60), trei dintre ele vor fi destinate depozitarii cerealelor, in timp ce ultima va fi hangar pentru utilaje agricole.

Halele pentru cereale au pereti si platforma de beton, in timp ce hangarul de utilaje va avea acoperisul amplasat pe stalpi de fier. Usile pentru halele de cereale sunt amplasate pe lateral si au deschidere verticala. Geamurile de pe frontoane sunt din plexiglas celular.

Zidurile si platformele de beton sunt realizate de partenerii nostrii de la Oyl Company Holding AG.

Proiectul este finalizat .


Decizia de a construi o hala semirotunda este, dupa cum stim cu totii, una foarte importanta, ce poate aduce multiple beneficii pentru afacerea si gospodaria ta.

Procesul de constructie a unei astfel de hale necesita atentie si pregatire sporita.

Pentru ca ne dorim sa va sustinem in crestea afacerii dumneavoastra, va oferim acest ghid gratuit. In cadrul acestuia, veti descoperi care sunt cele mai des intalnite 4 greseli intr-un proces de constructie si de ce este important sa le evitati si gestionati corect.

Descarca Ebook-ul gratuit