Depozit Sare – Hala Semirotunda in Chitila, judetul Ilfov

La inceputul lunii August, 2012, compania noastra a realizat constructia si montajul unui depozit de sare pentru compania Romprest, in localitatea Chitila, judetul Ilfov.

Depozitul de sare are fundatii si platforma de beton, hala semirotunda fiind amplasata pe ziduri de beton cu inaltimea de 2 m si avand o inaltime totala in coama de 10 m. Latimea halei este de 22 m, avand lungimea de 50 m. Fundatiile, platforma si zidurile de beton au fost realizate de compania Boj’Art. Depozitul de sare a fost prevazut cu 2 usi glisante, pe fiecare dintre cele 2 frontoane realizate din tabla zincata cutata.

Lucrarea a fost finalizata in 30 de zile de la receptionarea frontului de lucru si ii multumim beneficiarului pentru tot sprijinul acordat.

Decizia de a construi o hala semirotunda este, dupa cum stim cu totii, una foarte importanta, ce poate aduce multiple beneficii pentru afacerea si gospodaria ta.

Procesul de constructie a unei astfel de hale necesita atentie si pregatire sporita.

Pentru ca ne dorim sa va sustinem in cresterea afacerii dumneavoastra, va oferim acest ghid gratuit. In acest ghid veti gasi centralizate toate informatiile de care aveti nevoie pentru a intelege procesul de constructie a unei hale.