Garaj de Utilaje 593 mp Tamadau Caralari

Garaj de Utilaje – Hala Semirotunda in Tamadau, judetul Calarasi

In luna Iulie, 2012, compania AGMI SRL Slobozia a finalizat constructia unui garaj de utilaje in localitatea Tamadau, langa Fundulea, judetul Calarasi. Garajul a fost construit utilizand tehnologia de hala semirotunda, avand acoperis din tabla galvanizata de 1,2 si inchideri frontale fata/spate acoperite cu un caroiaj din stalpi si rigle de fier, peste care a fost montata tabla cutata. In lateralul halei am montat un cadru pentru o usa rulanta industriala.

Dimensiunile garajului sunt 17 m latime, 29 m lungime si 8,5 m inaltime(din care 1m are zidul de beton construit de catre beneficiar). Totodata, fundatia a fost in sarcina beneficiarului. Arcele de tabla au fost confectionate si montate in 4 zile.

Decizia de a construi o hala semirotunda este, dupa cum stim cu totii, una foarte importanta, ce poate aduce multiple beneficii pentru afacerea si gospodaria ta.

Procesul de constructie a unei astfel de hale necesita atentie si pregatire sporita.

Pentru ca ne dorim sa va sustinem in cresterea afacerii dumneavoastra, va oferim acest ghid gratuit. In acest ghid veti gasi centralizate toate informatiile de care aveti nevoie pentru a intelege procesul de constructie a unei hale.