Hala de Cereale 800 mp Munteni-Buzau Ialomita

Hala de Cereale – Hala Semirotunda in Munteni-Buzau, judetul Ialomita

In luna Aprilie, 2011, compania AGMI Slobozia a inceput construtia unei hale de cereale in localitatea Munteni-Buzau, judetul Ialomita. Pornind de pe ziduri de beton existente, inalte de 2,5 m, am ridicat acoperisul semirotund din tabla zincata de 1,2 mm, la o inaltime totala de 6 m pe partea din spate, respectiv 9 m pe partea din fata.

Dimensiunile halei semirotunde construite sunt de 20 m latime si 40 m lungime. Hala a fost inchisa la extremitati cu tabla zincata, groasa de 0,6 mm.Posibilitatile de utlizare ale halei semirotunde sunt numeroase, de la depozitare cereale pana la garaj de utilaje agricole si nu numai. Imagini puteti vedea mai jos.

Decizia de a construi o hala semirotunda este, dupa cum stim cu totii, una foarte importanta, ce poate aduce multiple beneficii pentru afacerea si gospodaria ta.

Procesul de constructie a unei astfel de hale necesita atentie si pregatire sporita.

Pentru ca ne dorim sa va sustinem in cresterea afacerii dumneavoastra, va oferim acest ghid gratuit. In acest ghid veti gasi centralizate toate informatiile de care aveti nevoie pentru a intelege procesul de constructie a unei hale.