Hala de Cereale 800 mp Ghigoesti Neamt

Hala de Cereale – Hala Semirotunda in Ghigoiesti, judetul Neamt

In luna August, 2010, compania noastra a finalizat un depozit de cerele in localitatea Ghigoiesti, judetul  Neamt. Folosind tehnologia de constructie de Hale Semirotunde Modulare(executie si montaj de constructii remarcabile cu forma semirotunda, fara o structura de sustinere aditionala), compania noastra a realizat un depozit de cereale cu o suprafata de 800 mp, avand o deschidere de 20 ml si o inaltime de 9,5 m(din care 7,5 m inaltimea arcului).

Folosind tabla zincata de cea mai buna calitate, am finalizat depozitul de cereale-hala se mirotunda dupa standardele impuse de un proiect realizat cu finantare de la Uniunea Europeana. Dorim sa multumim beneficiarului lucrarii pentru tot suportul acordat in ducerea la indeplinire a obiectivului nostru comun – realizarea unei constructii durabile si eficiente.

Decizia de a construi o hala semirotunda este, dupa cum stim cu totii, una foarte importanta, ce poate aduce multiple beneficii pentru afacerea si gospodaria ta.

Procesul de constructie a unei astfel de hale necesita atentie si pregatire sporita.

Pentru ca ne dorim sa va sustinem in cresterea afacerii dumneavoastra, va oferim acest ghid gratuit. In acest ghid veti gasi centralizate toate informatiile de care aveti nevoie pentru a intelege procesul de constructie a unei hale.