hala semirotunda ialomita

Hala Depozitare Cereale si Utilaje – Hala Semirotunda in judetul Ialomita

In luna Mai, 2013, compania AGMI Srl din Slobozia, Ialomita, a executat confectia si montajul unei hale semirotunde cu destinatia depozit de cereale si hangar de utilaje. Amplasat pe ziduri de beton, inalte de 2.65 m, acoperisul semirotund autoportant al halei a fost ulterior completat cu inchideri fata/spate continand geamuri din policarbonat si usa glisanta lateral.

Datorita zidurilor care au avut un perimetru neregulat (latime fata 16,5, latime spate 14,5 si lungimi diferite), gradul de complexitate al lucrarii a fost unul mult mai mare decat in mod normal, dar suntem bucurosi ca am finalizat constructia intrunind atat cerintele de funcitonalitate cat si pe cele estetice, impuse de beneficiar.

Avand o suprafata de aproximativ 800 mp, hala poate depozita peste 1000 tone cereale, iar pe timp de iarna , poate adaposti si utilaje agricole, gratie inaltimii in coama de 8 m.

Decizia de a construi o hala semirotunda este, dupa cum stim cu totii, una foarte importanta, ce poate aduce multiple beneficii pentru afacerea si gospodaria ta.

Procesul de constructie a unei astfel de hale necesita atentie si pregatire sporita.

Pentru ca ne dorim sa va sustinem in cresterea afacerii dumneavoastra, va oferim acest ghid gratuit. In acest ghid veti gasi centralizate toate informatiile de care aveti nevoie pentru a intelege procesul de constructie a unei hale.