Hale Autoportante Semirotunde modulare pentru afacerea ta

Hale Autoportante Semirotunde modulare pentru afacerea ta

Hale Semirotunde/Modulare(executie si montaj de constructii remarcabile cu forma semirotunda, hale ce permit deschideri care variazaintre 12 m si 35 m fara o structura de sustinere aditionala; realizate din otel de cea mai buna calitate, la preturi moderate, halele se pot adapta cu usurinta cerintelor clientului, avand o gama variata de intrebuintari: depozit cereale, garaj utilaje, ferme de animale, spatii de productie,etc.).

Montajul este inclus in pretul constructiei pentru ca arcul debitat poate fi incadrat in structura acoperisului doar cu ajutorul unei macarale, iar imbinarea arcelor se realizeaza cu un dispozitiv special si poate fi facuta doar de catre constructor. Proiectul de structura este inclus in pret. Halele semirotunde pot fi izolate cu usurinta, pentru un mediu interior care sa se adapteze cerintelor dumneavoastra. Pentru depozitarea cerealelor in cele mai bune conditii, se pot practica santuri de ventilare in platforma de beton, acoperite cu rigole metalice.

Preturile incep de la 42 euro/mp + tva!!(factori ce pot influenta pretul: marimea halei, usi laterale, frontoane acoperite cu tabla zincata sau panouri sandwich, luminatoare de policarbonat).