Halele Semirotunde AGMI

Halele Semirotunde AGMI – Pret,Calitate,Utilitate

Incepand cu primavara lui 2010, compania AGMI Slobozia construieste hale semirotunde autoportante. Constructii remarcabile, cu deschideri cuprinse intre 10 si 35 ml, halele semirotunde au o gama foarte larga de utilizare: depozite de cereale, magazii de paioase hangare de utilaje, hale de sare, hale de productie, grajduri pentru animale, etc.

Halele construite folosind aceasta tehnologie pot avea inaltimi generoase (inaltimea arcului situandu-se intre 2,6 m, la o deschidere de 10 ml si 15 m la o deschidere de peste 30 ml), nu au sturctura interioara de sustinere a acoperisului, sunt usor de intretinut si foarte practice in utilizare. Acoperisul semirotund poate fi amplasat pe ziduri de beton sau direct pe platforma/fundatie de beton. Arcele de tabla sunt imbinate prin faltuire, acoperisul putand fi ulterior izolat(cu vata de sticla sau spuma poliuretanica – diverse grosimi).Pentru magaziile de cereale, recomandam construirea zidurilor de beton.

Frontoanele fata/spate pe care le realizam contin usi glisante orizontal sau pe balamale, cat si usi care se ridica vertical. Usi pot fi montate si in lateralul halei.  Geamurile pot fi cu sau fara deschidere si sunt realizate din policarbonat multicelular. In coama halei se pot practica atat luminatoare cat si ventilatoare eoliene din inox.

Halele Semirotunde AGMI nu pot fi demontate si remontate. Halele pot fi prelungite ulterior. Halele pot fi usor compartimentate. Tabla utilizata la confectionarea acoperisului are grosimi intre 1,1 mm si 1,5 mm, iar stratul de Zinc poate fi intre 100 si 275.

Cele peste 20 de hale semirotunde autoportante executate sunt marturia calitatii lucrarilor noastre si garanteaza satisfactia de a avea un lucru bine facut pentru beneficiari.

Preturile halelor pornesc de la 42 euro/mp + tva. (Pret de referinta pentru o hala de 1000 mp, cu acoperis si frontoane fata/spate cu geamuri si usi, fara izolatie).