Hangar de utilaje 600 mp Aeroport Baneasa Bucuresti

Hangar de utilaje – Hala Semirotunda – Aeroportul International Baneasa

Compania AGMI Slobozia a dezvoltat constructia si montajul unei hale semiorotunde autoportante cu destinatia hangar de utilaje si atelier de reparatii in incinta Aeroportului International Baneasa.

Hala a fost construita avand o deschidere de 20 ml, cu o lungime de 30 ml si o inaltime a arcului in coama de 7,5 m. Hangarul este prevazut cu 2 usi de dimensiunea 4,5 x 5 m pe frontonul din fata si o usa pietonala pe frontonul din spate.

Pentru o luminozitate sporita, clientul nostru – RAS – a optat pentru frontoane cu multe ferestre, precum si pentru luminatoare din policarbonat pozitionate in coama halei.

Hala semirotunda autoportanta va fi izolata ulterior cu spuma poliuretanica.

Decizia de a construi o hala semirotunda este, dupa cum stim cu totii, una foarte importanta, ce poate aduce multiple beneficii pentru afacerea si gospodaria ta.

Procesul de constructie a unei astfel de hale necesita atentie si pregatire sporita.

Pentru ca ne dorim sa va sustinem in cresterea afacerii dumneavoastra, va oferim acest ghid gratuit. In acest ghid veti gasi centralizate toate informatiile de care aveti nevoie pentru a intelege procesul de constructie a unei hale.