Luminatoare pentru hale semirotunde autoportante

Luminatoare pentru hale semirotunde autoportante

AGMI Slobozia vine in intampinarea necesitatilor clientilor sai cu un element nou pentru hale semirotunde autoportante.

Este vorba de luminataorele din policarbonat, care sunt pozitionate in coama arcului de tabla, pentru a asigura o mai buna luminozitate in interiorul halei, fara a-i afecta structura sau nivelul confortului termic de dupa izolare. Policarbonatul este un tehnopolimer cu caracteristici fizice si mecanice cu mult superioare celorlalte plastice: incasabil, usor, bun izolator termic si fonic. Tratate contra radiatiilor UV, panourile din policarbonat sunt rezistente la actiunea razelor solare si la intemperii.

Montate cu precizie, luminatoarele din policarbonat pentru hale semirotunde autoportante reprezinta o solutie viabila pentru o gama larga de acoperisuri ce au la baza tehnologia arcelor semiorotunde.

Decizia de a construi o hala semirotunda este, dupa cum stim cu totii, una foarte importanta, ce poate aduce multiple beneficii pentru afacerea si gospodaria ta.

Procesul de constructie a unei astfel de hale necesita atentie si pregatire sporita.

Pentru ca ne dorim sa va sustinem in cresterea afacerii dumneavoastra, va oferim acest ghid gratuit. In acest ghid veti gasi centralizate toate informatiile de care aveti nevoie pentru a intelege procesul de constructie a unei hale.