Magazie de Cereale 1500 mp Gheorghe Doja Ialomita

Magazie de Cereale – Hala Semirotunda in Gheorghe Doja, judetul Ialomita

La sfarsitul lunii Septembrie, 2012, compania noastra a inceput constructia si montajul unei magazii de cereale de 1500 mp, pentru partenerul nostru AVICOLA Slobozia, amplasata in Ferma de pasari din localitatea Gheorghe Doja, judetul Ialomita.  Avand o deschidere de 30 ml, hala autoportanta semirotunda a avut o inaltime de 10 m in coama, fiind amplasata pe ziduri de beton de 2,5 m.

Inchiderile perimetrale au fost acoperite cu tabla zincata cutata, prevazute cu geamuri actionate manual, din policarbonat, precum si cu o usa rulanta industriala pentru accesul principal.


Decizia de a construi o hala semirotunda este, dupa cum stim cu totii, una foarte importanta, ce poate aduce multiple beneficii pentru afacerea si gospodaria ta.

Procesul de constructie a unei astfel de hale necesita atentie si pregatire sporita.

Pentru ca ne dorim sa va sustinem in crestea afacerii dumneavoastra, va oferim acest ghid gratuit. In cadrul acestuia, veti descoperi care sunt cele mai des intalnite 4 greseli intr-un proces de constructie si de ce este important sa le evitati si gestionati corect.

Descarca Ebook-ul gratuit