hala semirotunda buzoiesti (2)

Hala semirotunda in Ionesti (Buzoiesti), judetul Arges

Acoperis semirotund in Ionesti (Buzoiesti), judetul Arges. Dimensiuni: latime de19,6m, lungime de 29,5m, inaltime perete de 2m, inaltime totala de 9m. Scopul acestei hale este de a depozita cereale

hala semirotunda ionesti

Hala semirotunda in Ionesti, judetul Arges

Hala semirotunda finalizata la Ionesti, judetul Arges. Am ajutat la refacerea acoperisului acestei hale de 10,5 m latime, cu ziduri reconditionate. Avantajele noului acoperis sunt date de lipsa stalpilor interiori care, intr-un spatiu limitat, ofera posibilitatea miscarii mult mai lejere.

hala Martalogi

Hale semirotunde in Martalogi, judetul Arges

Lucrare finalizata la Martalogi, Harsesti, judetul Arges. Dimensiuni: 14×41, cu ziduri de 3 m.

Hala semirotunda in Mirosi, judetul Arges

AGMI –  Constructii Metalice a finalizat o noua lucrare in comuna Mirosi, județul Argeș. Cu o suprafața de 1500 mp, aceasta hala semirotunda prezinta dimensiuni de 20 m x 75 m.

Garaj pentru utilajele agricole: comuna Barla, judetul Arges

AGMI| Constructii Metalice a realizat un garaj pentru utilajele agricole in comuna Barla, judetul Arges.

Constructia a fost ridicata pe ziduri de 2,6 m mai vechi( reabilitate cu o centura de beton si cu BCA pe partile frontale) pe care am realizat si montat un acoperis semirotund autoportant.
Hala a fost finalizata cu o inaltime totala de 8,5 m in coama. Inchiderile fata/spate au fost realizate din caroiaj de teava rectangulara, acoperit de tabla zincata cutata, cu usi industriale ce au usi pietonale incluse.

Multumim beneficiarului pentru colaborare!

   

 

 

 

 

hala semirotunda ialomita

Hala Depozitare Cereale si Utilaje – Hala Semirotunda in judetul Ialomita

In luna Mai, 2013, compania AGMI Srl din Slobozia, Ialomita, a executat confectia si montajul unei hale semirotunde cu destinatia depozit de cereale si hangar de utilaje. Amplasat pe ziduri de beton, inalte de 2.65 m, acoperisul semirotund autoportant al halei a fost ulterior completat cu inchideri fata/spate continand geamuri din policarbonat si usa glisanta lateral.

Datorita zidurilor care au avut un perimetru neregulat (latime fata 16,5, latime spate 14,5 si lungimi diferite), gradul de complexitate al lucrarii a fost unul mult mai mare decat in mod normal, dar suntem bucurosi ca am finalizat constructia intrunind atat cerintele de funcitonalitate cat si pe cele estetice, impuse de beneficiar.

Avand o suprafata de aproximativ 800 mp, hala poate depozita peste 1000 tone cereale, iar pe timp de iarna , poate adaposti si utilaje agricole, gratie inaltimii in coama de 8 m.

Decizia de a construi o hala semirotunda este, dupa cum stim cu totii, una foarte importanta, ce poate aduce multiple beneficii pentru afacerea si gospodaria ta.

Procesul de constructie a unei astfel de hale necesita atentie si pregatire sporita.

Pentru ca ne dorim sa va sustinem in cresterea afacerii dumneavoastra, va oferim acest ghid gratuit. In acest ghid veti gasi centralizate toate informatiile de care aveti nevoie pentru a intelege procesul de constructie a unei hale.