Hala semirotunda in Onesti, judetul Bacau

Agmi, Constructii Metalice a realizat al doilea acoperis de 1700 mp in Onesti. Are 30 m latime, fara stalpi sau structuri aditionale. Frontoanele sunt in lucru.

hala semirotunda bacau

O noua lucrare finalizata, un alt beneficiar multumit!

Lucrarea de la Luciu, din judetul Bacau, a fost finalizata. Alte doua hale sunt finalizate, de cate 1820 mp fiecare, si sunt pregatite pentru depozitarea cerealelor. Multumim beneficiarului si partenerilor AGMI – Constructii Metalice pentru tot suportul acordat.

unnamed (1)
unnamed
Depozit de Paioase 450 mp Beresti-Bistrita Bacau

Depozit de Paioase – Hala Semirotunda in Beresti-Bistrita, judetul Bacau

In Noiembrie 2012, SC AGMI Slobozia a realizat confectia si montajul unui acoperis semirotund autoportant pentru un depozit de paioase, in localitatea Beresti-Bistrita, judetul Bacau.

Cu o suprafata de 450 mp, hala se poate utiliza atat la depozitarea paioaselor, cat si a altor furaje pentru animale. Beneficiind de o deschidere de 25 ml, accesul este foarte facil in interior si poate fi usor compartimentata, avand si o inaltime confortabila de 8 m in coama.

Decizia de a construi o hala semirotunda este, dupa cum stim cu totii, una foarte importanta, ce poate aduce multiple beneficii pentru afacerea si gospodaria ta.

Procesul de constructie a unei astfel de hale necesita atentie si pregatire sporita.

Pentru ca ne dorim sa va sustinem in cresterea afacerii dumneavoastra, va oferim acest ghid gratuit. In acest ghid veti gasi centralizate toate informatiile de care aveti nevoie pentru a intelege procesul de constructie a unei hale.