Hangar de utilaje 600 mp Aeroport Baneasa Bucuresti

Hangar de utilaje – Hala Semirotunda – Aeroportul International Baneasa

Compania AGMI Slobozia a dezvoltat constructia si montajul unei hale semiorotunde autoportante cu destinatia hangar de utilaje si atelier de reparatii in incinta Aeroportului International Baneasa.

Hala a fost construita avand o deschidere de 20 ml, cu o lungime de 30 ml si o inaltime a arcului in coama de 7,5 m. Hangarul este prevazut cu 2 usi de dimensiunea 4,5 x 5 m pe frontonul din fata si o usa pietonala pe frontonul din spate.

Pentru o luminozitate sporita, clientul nostru – RAS – a optat pentru frontoane cu multe ferestre, precum si pentru luminatoare din policarbonat pozitionate in coama halei.

Hala semirotunda autoportanta va fi izolata ulterior cu spuma poliuretanica.

Supraetajare Cladire 400 mp Bucuresti

Supraetajare Cladire Spectrum – Bucuresti – Structura Metalica

La inceputul lunii Decembrie, 2010, compania noastra a finalizat lucrarea de Suprainaltare cladire Spectrum – Bucuresti – corp B, subpanta de trecere intre corp A si corp B, precum si apartament in continuarea corpului B.Cofectia si montajul structurilor metalice aferente s-au realizat in mai multe etape pe parcursul ultimilor luni ale anului 2010, continuindu-se cu imbracarea cu panouri sandwich a structurilor metalice. Finisajele au fost asigurate de partenerii nostrii de la GEO Solution, carora le multumim si pe aceasta cale pentru colaborarea pe intreaga perioada a desfasurarii lucrarii, precum multumim si proprietarului cladirii pentru suportul acordat.

Decizia de a construi o hala semirotunda este, dupa cum stim cu totii, una foarte importanta, ce poate aduce multiple beneficii pentru afacerea si gospodaria ta.

Procesul de constructie a unei astfel de hale necesita atentie si pregatire sporita.

Pentru ca ne dorim sa va sustinem in cresterea afacerii dumneavoastra, va oferim acest ghid gratuit. In acest ghid veti gasi centralizate toate informatiile de care aveti nevoie pentru a intelege procesul de constructie a unei hale.