hala semirotunda piscu 2

Hala semirotunda in Piscu, judetul Galati

Va prezentam o noua lucrare finalizata: hala semirotunda in comuna Piscu, judetul Galati. Dimensiune totala: 1800 mp. Constructia prezinta 2 usi laterale si 2 zone independente de depozitare, cu perete de beton despartitor pozitionat la jumatatea halei.

hala semirotunda craiesti (2)

Hala semirotunda in Craiesti, judetul Galati

Hala semirotunda este finalizata in Craiesti, judetul Galati. Specificatii: 1300 mp, cu usa laterala. Hala e pregatita pentru noua recolta.

Hale semirotunde in Piscu, judetul Galati

Hala semirotunda finalizata la Piscu, judetul Galati. Frontoane si usa gata!

Garaj de utilaje in Galati

AGMI, Constructii Metalice a realizat un garaj pentru utilaje in Galati, zona libera, de 120 mp. Constructia este una adiacenta santierului care mai cuprinde 2 hale de cereale de cate 2000 mp fiecare.

Halele semirotunde din Galati au fost finalizate

Vestile bune circula repede! Echipa Agmi – Constructii Metalice a finalizat halele semirotunde din judetul Galati si aceastea sunt gata de exploatare!

Spatiu pentru gararea utilajelor – Hala semirotunda in judetul Galati

 AGMI| Constructii Metalice a finalizat o noua hala semirotunda in judetul Galati, in localitatea Oancea; lucrarea fiind realizata pentru Agrofran SRL Oancea. 

Dimensiuni: 20 m latime, 38 m lungime, zid de  2,75 m si inaltime totala de 9 m in coama. Suprafata 760 mp.

Fiind nevoie de un spatiu pentru gararea utilajelor pe timp de iarna si pentru depozitare cerealelor pe termen scurt, AGMI a oferit solutia optima: o hala semirotund cu o singura usa industriala de acces, de 6 m latime – imbinand, pe de o parte, maximizarea capacitatii de depozitare pe suprafata ceruta si usurinta de operare cu tiruri si utilaje agricole.

Pentru ventilare au fost amplasate geamuri, pe frobtonul spate,  care se deschid actionate din afara constructiei.

Depozit de Cereale si Seminte 700 mp Corni Galati

Depozit de Cereale si Seminte – Hala Semirotunda in Corni, judetul Galati

In Iunie 2013, AGMI Srl Slobozia a realizat confectia si montajul unui acoperis semirotund autoportant in localitatea Corni, judetul Galati.

Amplasat pe ziduri de 2,65 m, acoperisul a avut o deschidere de 10 m si o lungime de 70 m, ajungand la 5.7 m inaltime in coama. Asigurand o amprenta la sol de 700 mp, in hala se pot depozita peste 1000 tone de cereale. Inchiderile perimetrale au fost sarcina beneficiarului.