hala semirotunda gheorghe doja

Hala semirotunda in Gheorghe Doja, judetul Ialomita

Hala semirotunda finalizata in Gheorghe Doja, judetul Ialomita. Dimensiuni: latime de 33 m, lungime de 50 m.

hala semirotunda smirna

Hala semirotunda in Smirna, judetul Ialomita

Hala semirotunda pentru depozitarea cerealelor la Smirna, judetul Ialomita. Dimensiuni: 30×60, hp de 3 m, capacitate minima de 3500 tone. Urmeaza sa montam instalatia de paratraznet.

confectie metalica la Iazu

confectie metalica la Iazu, judetul Ialomita

Montare confectie metalica la Iazu, judetul Ialomita.

Hale semirotunde in Perieti, judetul Ialomita

Hala semirotunda lucrare finalizata la Perieti, judetul Ialomita. Usa laterala si inchideri cu panou sandwich de data asta. 

Garaj de utilaje in Bucu, judetul Ialomita

AGMI, Constructii metalice a mai finalizat un proiect in localitatea Bucu, judetul Ialomita; este vorba despre un garaj pentru utilaje, de 600 mp, format dintr-un acoperis semirotund pus pe o structura metalica usoara. Am atasat si cateva poze!

O alta hala finalizata in localitatea Perieti, din judetul Ialomita!

AGMI, Constructii Metalice a finalizat hala semirotunda, cu suprafata de 1000 mp, din localitatea Perieti, din judetul Ialomita.
Multumim beneficiarilor pentru suport pe tot parcursul lucrarilor.

Montaj structura metalica „Suflerie de Eol”

AGMI – Constructii metalice a realizat in baza de productie din Slobozia confectia metalica pe care a si montat-o in incinta Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Aerospațiala Elie Carafoli. Hala metalica va folosi ca spatiu de lucru pentru Sufleria de Eol.

Untitled-3

Rezervor de apa, in Tandarei – judetul Ialomita

AGMI – Constructii Metalice a realizat pentru SC Floarea International SRL, Tandarei, judetul Ialomita, un rezervor de apa cu inaltimea de 3,4 m si diametrul de 3,5 m. Rezervorul de apa dispunesi de o scara metalica de acces exterioara. Confectia metalica, grunduirea si montajul sunt servicii incluse in pret.

agmi_rezervor de apa 2
agmi_rezervor de apa 1

Hala depozitare cereale

AGMI, Constructii metalice, a construit si montat in octombrie 2015 pentru compania TransEuro SRL( din localitatea Gheorghe Lazar, judetul Ialomita) o hala semirotunda destinata depozitarii cerealelor. Constructia are o amprenta la sol de 540 mp si o capacitate de depozitare de 1180 tone cereale. Dimensiuni: Latime=18 m, Lungime=30 m, Inaltime Zid= 2m, Inaltime Totala=9 m.

Multumim clientului pentru suportul acordat pe intreaga desfasurare a lucrarii.

2015-10-14 17.07.10 (1)
2015-10-14 17.07.03 (1)
Depozit pentru Cereale 1200 mp Slobozia Ialomita

Depozit pentru cereale – Hala Semirotunda in judetul Ialomita

La sfarsitul lui 2014, compania noastra a terminat de construit o hala semirotunda de 1200 mp, destinata depozitarii cerealelor si localizata in zona industriala a orasului Slobozia, Ialomita.

Acoperisul semirotund este amplasat pe ziduri de 3 m, cu o deschidere de 25 m. Hala este prevazuta cu doua usi culisante laterale, pentru o mai buna utilizare a spatiului de depozitare incadrat in terenul aferent constructiei.

Depozit pentru Cereale 1200 mp Slobozia Ialomita
Depozit pentru Cereale 1200 mp Slobozia Ialomita

Decizia de a construi o hala semirotunda este, dupa cum stim cu totii, una foarte importanta, ce poate aduce multiple beneficii pentru afacerea si gospodaria ta.

Procesul de constructie a unei astfel de hale necesita atentie si pregatire sporita.

Pentru ca ne dorim sa va sustinem in cresterea afacerii dumneavoastra, va oferim acest ghid gratuit. In acest ghid veti gasi centralizate toate informatiile de care aveti nevoie pentru a intelege procesul de constructie a unei hale.