Depozit de Cereale 1250 mp Mircesti Iasi

Depozit de Cereale – Hala Semirotunda

La sfarsitul lunii Iulie, 2012, compania noastra a finalizat constructia unui depozit de cereale utilizand tehnologia arcelor semirotunde autoportante. Lucrand pe dimensiunile – latime: 25 m, lungime : 50 m, inaltime : 9 m(din care 2,5 m ziduri de beton), am realizat acoperisul din tabla de 1,35 grosime, iar frontoanele le-am imbracat cu tabla zincata cutata, asezata pe un caroiaj de stalpi si rigle. Arcele de tabla sunt asezate pe ziduri pe un rand de jgheaburi din tabla de 3,5. Fundatia, platforma betonata si zidurile au fost in sarcina beneficiarului.

hala semirotunda mircesti

Depozit de cereale – Hala Semirotunda in Mircesti, judetul Iasi

In Iulie 2013 am avut placerea sa continuam colaborarea inceputa cu un an mai devreme cu partenerii nostri de la Mircesti, Iasi.

Lucrand pe dimensiuni asemanatoare –latime: 25,5 m, lungime : 50 m, inaltime : 9 m(din care 3,5 m ziduri de beton), am realizat un depozit de cereale cu acoperisul din tabla de 1,35 grosime, iar frontoanele le-am imbracat cu tabla zincata cutata. Hala construita anul acesta dublaza spatiul de stocare al partenerilor nostri, spatiu ajuns acum la 2500 mp amprenta la sol.

Decizia de a construi o hala semirotunda este, dupa cum stim cu totii, una foarte importanta, ce poate aduce multiple beneficii pentru afacerea si gospodaria ta.

Procesul de constructie a unei astfel de hale necesita atentie si pregatire sporita.

Pentru ca ne dorim sa va sustinem in cresterea afacerii dumneavoastra, va oferim acest ghid gratuit. In acest ghid veti gasi centralizate toate informatiile de care aveti nevoie pentru a intelege procesul de constructie a unei hale.