Magazie de Cereale 400 mp Snagov Ilfov

Magazie de Cereale – Hala Semirotunda in judetul Ilfov

La inceputul lunii Aprilie, 2015, compania noastra a finalizat confectionarea si montajul unui acoperis semirotund pentru o magazie de cereale amplasata in localitatea Snagov, judetul Ilfov.

Magazie de Cereale 400 mp Snagov Ilfov
Magazie de Cereale 400 mp Snagov Ilfov
Magazie de Cereale 400 mp Snagov Ilfov
Magazie de Cereale 400 mp Snagov Ilfov

Pe zidurile de caramida reconditionate, a fost montat un acoperis semirotund cu deschiderea de 10 m, ajungandu-se la o inaltime utila in coama de 5,5 m. Au fost montate 3 frontoane cu geamuri din policarbonat, precum si doua usi industriale(4,3 m inaltime utila), prevazute cu usi pietonale pentru acces.

Suprafata totala a halei astfel reconditionate a fost de 400 mp.

Hala de Sare 450 mp Chitila Ilfov

Hala de Sare – Hala Semirotunda in Chitila, judetul Ilfov

In Septembrie 2014 am terminat realizarea unei noi hale de sare pentru Romprest, amplasata in Chitila, jud Ilfov. Hala are 22 m latime, 8.5 m inaltime totala in coama si o usa industriala cu deschidere pe role stanga-dreapta inalta de 7 m.

Depozit Sare – Hala Semirotunda in Chitila, judetul Ilfov

La inceputul lunii August, 2012, compania noastra a realizat constructia si montajul unui depozit de sare pentru compania Romprest, in localitatea Chitila, judetul Ilfov.

Depozitul de sare are fundatii si platforma de beton, hala semirotunda fiind amplasata pe ziduri de beton cu inaltimea de 2 m si avand o inaltime totala in coama de 10 m. Latimea halei este de 22 m, avand lungimea de 50 m. Fundatiile, platforma si zidurile de beton au fost realizate de compania Boj’Art. Depozitul de sare a fost prevazut cu 2 usi glisante, pe fiecare dintre cele 2 frontoane realizate din tabla zincata cutata.

Lucrarea a fost finalizata in 30 de zile de la receptionarea frontului de lucru si ii multumim beneficiarului pentru tot sprijinul acordat.