Structuri Metalice

Proiectam, executam, livram si montam structuri metalice si elemente componente inchiderilor perimetrale si de acoperis.

Pentru o rezistenta in timp sporita, oferim clientilor nostri servicii de sablare si vopsire.

O structura metalica are ca aliaj principal otelul, deoarece acesta este cu 60% – 70% mai usor in comparatie cu lemnul si confera o rezistenta sporita la cutremure si incendii. Acest lucru se datoreaza faptului ca o structura usoara implica un nivel scazut de daune.

O astfel de constructie, sustinuta pe o structura metalica, rezista circa 150 de ani in conditii de exploatare obisnuita si necesita un timp de ridicare cu 50% mai scazut (in cateva zile). In comparatie cu lemnul, o structura metalica nu isi pierde din proprietati in timp, fara a fi atacat de daunatori.

Dincolo de rezistenta sporita, o structura metalica proiectata si executata corect iti ofera posibilitatea de a avea o constructie supla, cu spatii interioare generoase, usor de compartimentat si de adaptat cerintelor din ce in ce mai diverse existente in economia de azi. 

Cele mai recente lucrari

agmi_rezervor-de-apa-1
Magazii de Paioase 1400 mp Gheorghe Doja Ialomita

Suntem alaturi de voi!

Produsele companiei noastre sunt rezultatul experientei acumulate in relatia cu clientii si partenerii nostri si acopera o gama complexa de constructii metalice, de la proiectare la punerea in opera.

16

ani de experienta

250

de hale semirotunde

30+

judete

45

euro/m2 + TVA.