Structuri Metalice

Proiectam, executam, livram si montam structuri metalice si elemente componente inchiderilor perimetrale si de acoperis.

Pentru o rezistenta in timp sporita, oferim clientilor nostri servicii de sablare si vopsire.

O structura metalica are ca aliaj principal otelul, deoarece acesta este cu 60% – 70% mai usor in comparatie cu lemnul si confera o rezistenta sporita la cutremure si incendii. Acest lucru se datoreaza faptului ca o structura usoara implica un nivel scazut de daune.

O astfel de constructie, sustinuta pe o structura metalica, rezista circa 150 de ani in conditii de exploatare obisnuita si necesita un timp de ridicare cu 50% mai scazut (in cateva zile). In comparatie cu lemnul, o structura metalica nu isi pierde din proprietati in timp, fara a fi atacat de daunatori.

Dincolo de rezistenta sporita, o structura metalica proiectata si executata corect iti ofera posibilitatea de a avea o constructie supla, cu spatii interioare generoase, usor de compartimentat si de adaptat cerintelor din ce in ce mai diverse existente in economia de azi. 

Cele mai recente lucrari

agmi_rezervor-de-apa-1
Magazii de Paioase 1400 mp Gheorghe Doja Ialomita

Suntem alaturi de voi!

Produsele companiei noastre sunt rezultatul experientei acumulate in relatia cu clientii si partenerii nostri si acopera o gama complexa de constructii metalice, de la proiectare la punerea in opera.

16

ani de experienta

250

de hale semirotunde

30+

judete

45

euro/m2 + TVA.

Decizia de a construi o hala semirotunda este, dupa cum stim cu totii, una foarte importanta, ce poate aduce multiple beneficii pentru afacerea si gospodaria ta.

Procesul de constructie a unei astfel de hale necesita atentie si pregatire sporita.

Pentru ca ne dorim sa va sustinem in cresterea afacerii dumneavoastra, va oferim acest ghid gratuit. In acest ghid veti gasi centralizate toate informatiile de care aveti nevoie pentru a intelege procesul de constructie a unei hale.