Confectie metalica in localitatea Progresu, judetul Calarasi

Confectie metalica realizata de AGMI, Constructii Metalice pentru un sopron care va fi montat in localitatea Progresu, din judetul Calarasi.

3a6d3489-22e8-47d5-8cba-ae91504a5720

77f9cf63-1582-492d-ad28-58982ace54c1
969e4b68-bd41-44f1-823c-1574b3196293

Montaj structura metalica „Suflerie de Eol”

AGMI – Constructii metalice a realizat in baza de productie din Slobozia confectia metalica pe care a si montat-o in incinta Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Aerospațiala Elie Carafoli. Hala metalica va folosi ca spatiu de lucru pentru Sufleria de Eol.

Untitled-3
agmi_rezervor-de-apa-1

Rezervor de apa, in Tandarei – judetul Ialomita

AGMI – Constructii Metalice a realizat pentru SC Floarea International SRL, Tandarei, judetul Ialomita, un rezervor de apa cu inaltimea de 3,4 m si diametrul de 3,5 m. Rezervorul de apa dispunesi de o scara metalica de acces exterioara. Confectia metalica, grunduirea si montajul sunt servicii incluse in pret.

agmi_rezervor de apa 2
agmi_rezervor de apa 1
Magazii de Paioase 1400 mp Gheorghe Doja Ialomita

Magazii de Paioase – Structuri Metalice

Compania AGMI Slobozia a executat confectia si montajul unor structuri metalice usoare pentru reconditionarea unor acoperisuri de magazii de paioase si furaje, pentru Avicola Slobozia.

Au fost folosite profile usoare zincate C si Z, in timp ce structura de beton a halei a fost reparata cu grinzi metalice unde a fost cazul. Acoperisul a fost acoperit cu panouri sandwich.

Supraetajare Cladire 400 mp Bucuresti

Supraetajare Cladire Spectrum – Bucuresti – Structura Metalica

La inceputul lunii Decembrie, 2010, compania noastra a finalizat lucrarea de Suprainaltare cladire Spectrum – Bucuresti – corp B, subpanta de trecere intre corp A si corp B, precum si apartament in continuarea corpului B.Cofectia si montajul structurilor metalice aferente s-au realizat in mai multe etape pe parcursul ultimilor luni ale anului 2010, continuindu-se cu imbracarea cu panouri sandwich a structurilor metalice. Finisajele au fost asigurate de partenerii nostrii de la GEO Solution, carora le multumim si pe aceasta cale pentru colaborarea pe intreaga perioada a desfasurarii lucrarii, precum multumim si proprietarului cladirii pentru suportul acordat.

Sala de Sport 1000 mp Slobozia Ialomita

Sala de sport – Structura Metalica in Slobozia, judetul Ialomita

In anul 2004, compania AGMI Srl Slobozia a realizat confectia si montajul mai multor structuri metalice pentru sali de sport situate pe raza judetului Ialomita. Finisajele au fost asigurate de partenerul nostru – Constrif S.A.

In imaginile de mai jos puteti vedea cateva cadre cu sala de sport situata in Slobozia, judetul Ialomita, data in folosinta pentru Liceul “Mihai Eminescu”.

Casa pe Structura Metalica

Casa pe Structura Metalica

Compania AGMI Slobozia isi continua parcursul inovativ in domeniul constructiilor metalice. Cu ajutorul partenerilor nostri de la Manole X, www.manolezece.ro , putem pune in opera o serie de proiecte de case pe structura metalica.

Designul futurist, spatiile mari si lumina din belsug vor aduce cu siguranta o nota de originalitate si confort sporit camniului tau.

Structuri Metalice AGMI

Structuri Metalice AGMI

AGMI SRL proiecteaza, executa, livreaza si monteaza structuri metalice si elemente componente inchiderilor perimetrale si de acoperis. Totodata , punem la dispozitia clientilor nostri servicii de sablare si vopsire,pentru a asigura structurii ridicate garantarea rezistentei in timp.

Hala Rizerie 800 mp Vladeni Ialomita

Hala Rizerie – Structura Metalica in Vladeni, judetul Ialomita

Folosind structura metalica pe ferme, compania noastra a realizat pentru rizeria Rizzo Scotti o hala de productie si depozitare situata in vecinatatea localitatii Vladeni, judetul Ialomita.

Compania noastra s-a ocupat de confectia, transportul si montajul structurii metalice, cat si de imbracarea halei cu tabla zincata cutata.

Hala Rizerie 800 mp Vladeni Ialomita
Structuri Metalice AGMI

Hala Abator – Structura Metalica in Slobozi, judetul Ialomita

Compania AGMI Slobozia a proiectat, confectionat si montat o structura metalica pentru o hala abator situata in Slobozia, judetul Ialomita.

Beneficiarul lucrarii este societatea COCOR Com Srl din Slobozia care se ocupa cu prelucrarea si comercializarea carnii de porc si de bovine.