Supraetajare Cladire 400 mp Bucuresti

Supraetajare Cladire Spectrum – Bucuresti – Structura Metalica

La inceputul lunii Decembrie, 2010, compania noastra a finalizat lucrarea de Suprainaltare cladire Spectrum – Bucuresti – corp B, subpanta de trecere intre corp A si corp B, precum si apartament in continuarea corpului B.Cofectia si montajul structurilor metalice aferente s-au realizat in mai multe etape pe parcursul ultimilor luni ale anului 2010, continuindu-se cu imbracarea cu panouri sandwich a structurilor metalice. Finisajele au fost asigurate de partenerii nostrii de la GEO Solution, carora le multumim si pe aceasta cale pentru colaborarea pe intreaga perioada a desfasurarii lucrarii, precum multumim si proprietarului cladirii pentru suportul acordat.


Decizia de a construi o hala semirotunda este, dupa cum stim cu totii, una foarte importanta, ce poate aduce multiple beneficii pentru afacerea si gospodaria ta.

Procesul de constructie a unei astfel de hale necesita atentie si pregatire sporita.

Pentru ca ne dorim sa va sustinem in crestea afacerii dumneavoastra, va oferim acest ghid gratuit. In cadrul acestuia, veti descoperi care sunt cele mai des intalnite 4 greseli intr-un proces de constructie si de ce este important sa le evitati si gestionati corect.

Descarca Ebook-ul gratuit