confectie metalica la Iazu

confectie metalica la Iazu, judetul Ialomita

Montare confectie metalica la Iazu, judetul Ialomita.

Vas de condensare pentru compresor industrial

Agmi, Constructii Metalice a demontat, reconditionat si remontat un vas de condensare pentru un compresor industrial. Lucrarea de reconditionarea a fost realizata in baza noastra de productie, din Soseaua Calarasi, km 4, Slobozia; montajul a fost realizat la sediul beneficiarului, in incinta fabricii de zahar Lemarco Urziceni. Mai multe detalii puteti gasi si pe pagina noastra de Facebook.

Masina de arce semirotunde

Profitam de vremea frumoasa si ne pregatim de primavara; in hala noastra de productie masina de arce semirotunde este pregatita pentru un nou sezon aglomerat, asa cum se anunta anul 2017. Recalibram, remediem, cosmetizam.

Cicloane metalice

In fiecare saptamana avem un proiect nou despre care merita sa povestim.
Compania noastra isi continua activitatea in cadrul domeniului confectii metalice cu un nou proiect finalizat si livrat in cursul diminetii de ieri: confectionat Cicloane Metalice pentru Ramnicomb SRL din Ramnicu Sarat, judetul Buzau. Proiectarea a fost realizata de catre beneficiar.

3487892e-1a7b-480f-88b6-61fa2af69098
47d94cb3-925c-4174-bd7f-3226a707dc5d

Deflector apa, in curs de executie

Agmi, Constructii Metalice a ajuns in Bucsa, judetul Ialomita, pentru un proiect cel putin interesant. Am confectionat un subansamblu pentru un sistem de irigatii; apa preluata de la statia de pompare va fi directionata spre canalele de irigatie prin intermediul deflectorului. Avem si cateva imagini!

agmi, deflector
agmi, deflector 2
agmi, deflector 3

Structura metalica, localitatea Slobozia, judetul Ialomita

Fiecare nou proiect este o provocare, pe care AGMI – Constructii metalice il pune in practica pana la cele mai mici detalii.
Saptamana aceasta va prezentam o structura metalica, care a fost confectionata si montata de AGMI – Constructii metalice, pentru a servi completarii lucrarii de zidarie la hotelul pe care beneficiarul, Grupul de firme -Cargo Terra, il construieste in localitatea Slobozia, judetul Ialomita.

2cb96d9a-b4b6-4b61-bf75-861ce2127fda
305a190b-71d0-41e5-87b5-ff4886ade069

Copertina pe structura metalica

Agmi, Constructii Metalice, a realizat confectia metalica, montajul si grunduirea unei copertine pe structura metalica invelita cu panouri sandwich. Lucrarea a fost realizata pentru Complexul Hotelier „Ialomita”, pe malul lacului Amara in judetul Ialomita. Destinatia finala a lucrarii fiind o sala de evenimente.

Copertina pe structura metalica - agmi_ 1

Copertina pe structura metalica - agmi_ 2
Copertina pe structura metalica - agmi_ 3

Confectie metalica pt Statie de Eol – Bucuresti

In aceasta saptamana, Agmi – Constructii Metalice executa o confectie metalica pentru Statia de Eol din Bucuresti. V-am pregatit si cateva imagini exact de la fata locului.

agmi_confectie metalica_statie de eol 1
agmi_confectie metalica_statie de eol 2

Containere destinate transportului realizate de AGMI – Constructii Metalice

AGMI, Constructii Metalice a realizat pentru unul dintre clientii sai, CleanTech International, 4 containere destinate transpotului. Cele 4 containere vor fi montate pe capete de tractor si au urmatoarele dimensiuni: 2,4 m latime, 6 m lungime si 2 m inaltime.

Dimensiunile acestor containere sunt ajustabile si pot servi diferitelor scopuri si utilizari

agmi slobozia_ containere pentru transport  3
agmi slobozia_ containere pentru transport
agmi slobozia_ containere pentru transport_2
Luminatoare pentru hale semirotunde autoportante

Luminatoare pentru hale semirotunde autoportante

AGMI Slobozia vine in intampinarea necesitatilor clientilor sai cu un element nou pentru hale semirotunde autoportante.

Este vorba de luminataorele din policarbonat, care sunt pozitionate in coama arcului de tabla, pentru a asigura o mai buna luminozitate in interiorul halei, fara a-i afecta structura sau nivelul confortului termic de dupa izolare. Policarbonatul este un tehnopolimer cu caracteristici fizice si mecanice cu mult superioare celorlalte plastice: incasabil, usor, bun izolator termic si fonic. Tratate contra radiatiilor UV, panourile din policarbonat sunt rezistente la actiunea razelor solare si la intemperii.

Montate cu precizie, luminatoarele din policarbonat pentru hale semirotunde autoportante reprezinta o solutie viabila pentru o gama larga de acoperisuri ce au la baza tehnologia arcelor semiorotunde.