hala semirotunda dobrotesti 2

Hala semirotunda in Dobrotesti, judetul Dolj

Va prezentam o lucrare recent finalizata: hala semirotunda in Dobrotesti, judetul Dolj. Caracteristici ale lucrarii: 1800 mp (20,4 x 88,70), cu zid de 4,2 m si 3 usi industriale laterale.

hala semirotunda cosoteni

Hala semirotunda in Cosoteni, judetul Teleorman

Va prezentam a 5-a hala semirotunda finalizata in Rosiori de Vede, judetul Teleorman. Hala este construita pe o lungime de 30 m, amplasata pe ziduri de 3 m.

hala semirotunda piscu 2

Hala semirotunda in Piscu, judetul Galati

Va prezentam o noua lucrare finalizata: hala semirotunda in comuna Piscu, judetul Galati. Dimensiune totala: 1800 mp. Constructia prezinta 2 usi laterale si 2 zone independente de depozitare, cu perete de beton despartitor pozitionat la jumatatea halei.

hala semirotunda paltinisu (1)

Hala semirotunda in Paltinisu, judetul Ialomita

Lucrare finalizata in Paltinisu, judetul Ialomita – a doua lucrare pentru acelasi client. Este vorba de doua hale semirotunde, cu o suprafata totala de 594 mp. Dimensiuni per hala: latime 18,75 m, lungime 31,5 m, inaltime zid 2,5 m si inaltime a coamei de 8,5 m. Aceste hale sunt destinate depozitarii cerealelor.

hala semirotunda zimnicea (3)

Hala semirotunda in Zimnicea, judetul Teleorman

Hala semirotunda finalizata in Zimnicea, judetul Teleorman. Dimensiuni: 14 m latime, 40 m lungime, cu inaltime de 9 m.

hala semirotunda mircea voda (1)

Hala semirotunda in Mircea Voda, judetul Braila

Hala semirotunda finalizata in Mircea Voda, judetul Braila. Dimensiuni: 30×60, pe zid de 3m. Aceasta hala prezinta prinderi pentru banda transportoare.

hala semirotunda buzoiesti (2)

Hala semirotunda in Ionesti (Buzoiesti), judetul Arges

Acoperis semirotund in Ionesti (Buzoiesti), judetul Arges. Dimensiuni: latime de19,6m, lungime de 29,5m, inaltime perete de 2m, inaltime totala de 9m. Scopul acestei hale este de a depozita cereale

hala semirotunda beciu (1)

Hala semirotunda in Beciu, judetul Teleorman

Hala semirotunda finalizata in Beciu, judetul Teleorman. Nevoia clientului a fost de a realiza o constructie ce permite depozitarea cerealelor. Aceasta hale semirotunda are ca dimensiune totala 720 mp, fiind plasata pe ziduri de 2 m.

hala semirotunda craiesti (2)

Hala semirotunda in Craiesti, judetul Galati

Hala semirotunda este finalizata in Craiesti, judetul Galati. Specificatii: 1300 mp, cu usa laterala. Hala e pregatita pentru noua recolta.